Fenerbahçe Üniversitesi’nden Teknik Direktörümüz Ersun Yanal ve teknik heyetimize ziyaret

Tanıtım Günleri’nde yoğun ilgi ile karşılaşan Üniversitemiz, Spor Bilimleri Fakültesi Yetenek Sınavı öğrenci kayıtlarının başladığı ilk günde Fenerbahçe Can Bartu Tesislerimizde Teknik Direktörümüz Ersun Yanal ve teknik heyetimiz ile bir araya geldi.

Bilimsel spor, spor teknolojileri, spor sağlığı, spor iletişimi ve spor ekonomisi ile ilgili eğitim işbirlikleri ve projelerin değerlendirildiği toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Ali Rıza Büyükuslu, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Murat Yalçın Beşiktaş, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muazzez Garipağaoğlu, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Semra Birgün, Fenerbahçe Futbol A Takımı teknik ekibinden Prof. Dr. Niyazi Eniseler, Prof. Dr. Burak Kunduracıoğlu ve İdari Menajer Volkan Ballı katıldı.

Son derece verimli geçen görüşmede Teknik Direktör Ersun Yanal ve teknik heyet, Üniversite Heyetine sporda bilimsel ve teknolojik uygulamalar konusunda bilgiler verdi.

kaynak:
https://www.fenerbahce.org/haberler/fenerbahce-universitesi/2019/7/fenerbahce-universitesi-%C2%A0can-bartu-tesislerimizde-teknik-direktorumuz-ersun-yanal-ve-teknik-ekibimi

Bu yazı Uncategorized kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir